Vitaminat qe duhen patjeter

Të dashur miq dhe pacient ju njoftojmë se në numrin e nesërm të gazetës supershëndeti kemi një artikull përmbledhës për vitaminat, sidomos ato të cilat influencojnë direkt në shëndetin e lëkurës flokëve thonjve dhe atyre me veprim kundërplakjes. Më me detaje për cdo vitaminë do shkruajmë në numrat pasardhës. Po ashtu kemi nderin të jemi pjese e grupit të mjekëve shkrimet e të cilevë krijojnë përmbajtjen e këtij numri të gazetessupershendeti e cila nga nesër fillon shpërndarjen për herë të parë në Kosovë .

Emisioni , Shëndeti i bukurisë tënde

Emisioni , Shëndeti i bukurisë tënde . Në televizionin Rumun Kanall 33. Cdo gjë për aknen ( pucrat) Të dashur miq dhe pacient ju ftojmë të ndiqni emisionin e dytë via Skype, për aknen ( pucrat) format e aknesë dhe trajtimin e tyre. Intervistë me miken time të dashur dhe yllin televiziv Rumun Thea Haimovitz