International Dermatology Conference

International Dermatology Conference

Kam kënaqësinë të ndaj me ju ftesën për bashkë-drejtuese (#co_chair_person) në konferencë dermatologjike ndërkombëtare, po ashtu e ftuar dhe si folëse kryesor në prezantimin aknea severe. Protokollim në trajtimin e aknes dhe trajtimin e shenjave të aknes shpejt me rezultate për kohë të gjatë.

We warmly welcome our honorable CO-CHAIR PERSON of the conference. Sever acne, My Own Protocol for Fast and Long Lasting Results in Acne and Acne Scars Treatment.

Fytyra pas trajtimit me botulinium toxine dhe acid hialuronic.

Si ndryshon fytyra në pamje ballore pas trajtimit të qafës me botulinium toxine dhe acid hialuronic. Ndryshimi është shumë i dukshëm por dhe po aq matyral. Pacienti ndihet konfort, konfident dhe po i njëjti. Nuk kupton asgjë cfarë ka ndryshuar , thjesht ndihet më mirë kur shikon veten ne pasqyrë . Ndryshimi i vërtetë vihet re vetem në poza.

Mesolife for treating neck and decollete skin area

The miracle of Our own healthy non invazive Mezolife procedure in a pacient with skin laxity due to age and pronounced photo damage. This result it is as a result of the intelligence of Mezolife cocktail to optimize her own skin potential. And it is her’s forever.Continue reading

Mezo-lifting

mezolifting

Mezolifting është një teknikë mezoterapie, e cila përmirëson ndjeshëm paraqitjen e lëkurës. Mezolifting ofron një përmirësim të lëkurës në strukurë, elasticitet dhe tone. Fshin pjesërisht rrudhat sipërfaqësore, hidraton dhe katifelon lëkurën. Mezolift, në varësi të substancave të përdorura për të rigjeneruar lëkurën, i jep asaj një paraqitje të shkëlqyer dhe mund të prodhojë deri në një gradë të caktuar një lifting facial.

Continue reading